Vi er glade for at kunne meddele udtagelserne til Junior Grand Prix (JGP) 2024. Denne sæson byder på to konkurrencer: den første i Riga, Letland fra den 28. til 31. august, og den anden i Gdansk, Polen, fra den 25. til 28. september.

Selma Larsen er udtaget til den første JGP i Riga. Det er ikke første gang, Selma er udtaget til JGP. Hun deltog ved hele 2 JGP’er i sidste sæson og opnåede flotte resultater. Hun har vist en god udvikling gennem de sidste år, og vi ser frem til at følge hende i Riga.

I Junior Herrer er Wendell Hansson Østergaard udtaget. Wendell er heller ikke debutant ved dette års JGP, da han sidste år deltog i 2 JGP’er. Han træner til dagligt i Skøjte og Sports Forening Nord med Pamela som træner. Vi har ikke mange drenge i vores sport, så Wendell kan være med til at inspirere og motivere andre drenge i sporten. 

Selma Larsen
Wendell Hansson Østergaard

Ved det andet Junior Grand Prix i Gdansk, Polen, er Camilla Poulsen udtaget. Dette bliver hendes debut ved JGP. Camilla er kommet stærkt tilbage efter sidste sæsons skader og opnåede flotte nationale resultater sidste år. Hun er i en god udvikling, så vi glæder os til at følge hende i Gdansk. Camilla træner dagligt i Frederikshavn Skøjteforening med sin træner Kristin.

Wendell Hansson Østergaard er også udtaget til denne konkurrence.

Camilla Poulsen
Emilia Due Borch

Emilia Due Borch er første reserve ved begge konkurrencer. Emilia træner til dagligt i Hørsholm med Oleg som trænere.

Reserverne til konkurrencerne er som følger:

Riga: 1. reserve Emilia Borch, 2. reserve Camilla Poulsen

Gdansk: 1. reserve Emilia Borch, 2. reserve Selma Larsen

Vi er stolte af at kunne sende disse unge, dygtige og dedikerede løbere ud i verden for at repræsentere Danmark.