I forbindelse med årets første elitesamling udtog Eliteudvalget løbere til landshold og talenttrup.

Landsholdet, der de sidste par år kun har bestået af Laurence og Nikolaj, er i år øget med Pernille Sørensen, der er vendt stærkt tilbage efter 1½ års pause.
Pernille er netop taget til Slovenia Open til årets første internationale konkurrence. Her er målet at finpudse programmerne, før hun jagter en OL-plads i Oberstdorf sidst på måneden. Nebelhorn Trophy, Oberstdorf, er konkurrencen, hvor man kan kvalificere sig til de sidste OL pladser. Her er 36 tilmeldte deltagere i dame-rækken, hvoraf 29 damer konkurrerer om at besætte de sidste 6 ledige OL spots, der kan gå til seks af de 29 lande, der endnu ikke har en kvalificeret løber. (Se ISU om kvalifikationen)

Laurence og Nikolajs første konkurrence bliver US International midt i september. (Se sæsonplan) Formen er god, programmerne er på plads og de imødegår en sæson, hvor de skal toppe ved VM i slutningen af marts. Vi er stadig kede af, at dette suveræne par ikke får tilladelse til at stille op til OL.

Junior landsholdet består i år af fire løbere, Josephine Kærsgaard, Nikolaj Pedersen, Daniel Tsion og Lucas Strzelec.
Josephine og Nikolaj repræsenterer Danmark ved ISU’s Junior Grand Prix serie, hvor de deltager i Cup of Austria og Arena Cup, Minsk. Daniel Tsion, der også var på junior landsholdet sidste sæson, er fyldt 18 år. Selvom Daniel har boet i Danmark hele sit liv, har han ikke et dansk pas, og kan desværre derfor ikke konkurrere internationalt, før det røde, danske pas er erhvervet.

Talent truppen består af 8 løbere, altså en langt smallere trup end tidligere. Vi ønsker at fokusere på løberne de kommende to år, modsat tidligere, hvor fokus var på videre uddannelse af trænerne. Nu fokuseres der på løbernes behov, hvor den enkelte løber sættes i centrum, men samtidig vil vi have for øje, at det er fællesskabet, der fastholder løberne, når det bliver svært. Der udarbejdes målsætninger, som skal opfyldes for at forblive på holdet til næste sæson. Holdet er dynamisk, så Eliteudvalget vil kunne tilføre løbere til holdet i løbet af sæsonen.

Landshold

Laurence Fournier Beaudry og Nikolaj Sørensen
Pernille Sørensen


Junior Landshold

Josephine Kærsgaard
Daniel Tsion
Nikolaj Pedersen
Lucas Strzelec


Talent trup

Maia Sørensen
Keesha Buus
Amalie Borup
Esther Dalum
Mia Juel Jensen
Catharina Petersen
Selma Larsen
Anna-Flora Jepsen