FunSkate bedømmer og udvalgsmedlem

PrivatfotoJeg startede til skøjteløb i Herlev, da jeg var 9 år gammel. Vi havde været ude at skøjte med SFO’en og det var det, der fik mig til at starte.

Jeg har været konkurrenceløber fra jeg var 11-18 år. Jeg har aldrig fået en medalje, men jeg syntes, at det var det fedeste at komme med til konkurrencer alligevel. Det sammenhold, der bliver skabt i klubben er helt specielt, når man er ude til konkurrencer, på trænings samlinger og sommer camps osv.

Fra jeg var 18-20 år fortsatte jeg med at skøjte et par gange om ugen bare for hyggens skyld. I november 2016 startede jeg igen med at skøjte, denne gang i Odense. Jeg har en plan om at starte som konkurrenceløber igen fra næste sæson.

Jeg er medlem af FunSkate udvalget, hvor jeg hjælper til med, at få konkurrencerne og andre aktiviteter til at køre. Og jeg har været FunSkate bedømmer siden 2011. Det sjove ved arbejdet er helt klart at se, hvor meget både børn og voksne nyder at være med til FunSkate. Både til konkurrencer, trænings samlinger o.lign. Det er skønt at vide, at der er nogle, der sætter pris på det man laver, og det bliver bekræftet til hver konkurrence.

Privatfoto
På isen, 2005