I denne uge er en dedikeret arbejdsgruppe bestående af Christina Wassard, Maria Fuglsang, Thomas Ammentorp Schmidt, Camilla Lyngsø og Jette Ryttergaard rejst til Ostrava, Tjekkiet. Formålet med denne rejse er at få et indgående indblik i afviklingen af ISU Junior Grand Prix (JGP) – et af de mest prestigefyldte internationale arrangementer inden for kunstskøjteløb for unge talenter. 

Denne rejse er en central del af den plan, som bestyrelsen har udarbejdet, med det mål at undersøge mulighederne for at bringe et Junior Grand Prix til Danmark. Ved at deltage i eventet i Ostrava får arbejdsgruppen en unik chance for at studere den omfattende logistik og organisering, der kræves for at afvikle et så stort arrangement. Der er meget på spil, og arbejdsgruppen er klar til at påtage sig denne udfordring for at realisere drømmen om at bringe et ISU JGP til Danmark. 

ISU Junior Grand Prix er en stor begivenhed, hvor mange ansvarsområder skal håndteres med præcision. For at sikre, at gruppen får mest muligt ud af deres ophold i Ostrava, er de forskellige opgaver nøje fordelt mellem medlemmerne.   

Opholdet i Ostrava giver dem ikke kun indsigt i de praktiske udfordringer, men også en værdifuld forståelse for, hvordan et internationalt sportsarrangement af denne kaliber kan tilpasses og gennemføres i en dansk kontekst. Det er en lærerig proces, hvor gruppen indsamler erfaringer og netværker med nøglepersoner inden for ISU, som kan blive uvurderlige partnere i fremtiden. 

Når de vender hjem, vil arbejdsgruppen tage deres nyvundne viden og erfaring med tilbage til bestyrelsen, hvor de vil arbejde videre med planen om at bringe et Junior Grand Prix til Danmark. Dette er et ambitiøst projekt, men med den viden og indsigt, som gruppen nu får i Ostrava, er de et skridt tættere på at gøre visionen til virkelighed.